HOGYAN MŰKÖDIK?

A mi szolgáltatásunk egy kifejezetten hatékony Instagram növekedési stratégia. Miután leírtad az általad preferált célzási beállításokat, gyakorlatilag részedről nem igényel ezután több erőfeszítést, ez benne a legszebb. 🙂 

Megnöveljük a követőbázisod és új érdeklődőket / vásárlókat szerzünk neked!

Interakcióba lépünk a márkád nevében az emberekkel, elkötelezzük őket az oldalad iránt, és az egekbe emeljük a kíváncsiságukat irántad a rendszerünk által. Így könnyen sikerül napi szinten magas beáramlást generálnunk Neked, így könnyedén tudod értékesíteni a terméked / szolgáltatásod bármilyen üzletet is képviselsz.

Egyedi marketing stratégiát dolgozunk ki minden ügyfelünknek az általuk megadott célközönség adatok alapján, és fionomhangoljuk ezeket a szoftverünkkel annak érdekében, hogy a legjobb eredményeket érhessük el ügyfeleinknek. 
A növekedés és az új érdeklődők generálása az erősségünk!

Automatikus direkt üzenetek küldése

Minden egyes új követődet el tudod kötelezni egy sokkal személyesebb módon, mint azt valaha tetted ezelőtt, és ez nem igényel részedről extra erőfeszítést. Röviddel azután, hogy valaki bekövetett téged, kapni fognak egy rövid, személyre szabott üzenetet tőled egyenesen a privát üzeneteik közé.

Akár 3 különböző üzenetet is megírhatsz, és ezek közül fog 1 változatot megkapni az illető véletlenszerűen. Ha nem szeretnéd te magad megírni ezt a 3 változatot, akkor megírjuk mi Neked. Ez a lépés kulcsfontosságú ahhoz, hogy kialakíts a követőiddel egy személyes kapcsolatot.

Nem csak arra fogja ez ösztönözni őket, hogy válaszoljanak az üzeneteidre, hanem sokkal nagyobb eséllyel fognak elköteleződni a jövőbeli tartalmaiddal, amiket posztolsz és sokkal nagyobb valószínűséggel fogják megnézni a vállalkozásod / ajánlatod.

** Ez az egyik legfontosabb eleme annak, hogy új érdeklődőket / vásárlókat generálj az Instagram segítségével.


Organikus, igazi követők

Köztudott tény, hogy nem valós, inaktív követői bázissal rendelkező Instagram fiókokat már akár 1500 Forintért is meg lehet vásárolni. Ez volt az egyik fő oka, amiért létrehoztuk az Insta Profitot, hogy segítsünk az embereknek valós követőket szerezni. Ez a szolgáltatás embercsoportokat kapcsol össze, olyan embercsoportokat, akik eddig nem is sejtették egymásról, hogy léteznek. Azzal, hogy kapcsolatba lépsz ezekkel az új emberekkel ezzel a módszerrel, képes vagy velük kialakítani egy kapcsolatot, ami különböző új utakat nyithat meg abban, hogy jövedelmet termelj ezáltal.

Hogyan csináljuk?

Felhasználjuk azokat a válaszokat, amiket megkapunk Tőled a kezdeti lépés során kitöltött kérdőívből és ezek alapján meghatározzuk az ideális célközönséged (azok az emberek, akik érdeklődnek aziránt, amit megosztasz, árulsz vagy nyújtani tudsz). Ők valós emberek, akik őszintén érdeklődnek aziránt, amit te nyújtani tudsz nekik.


Célzás hashtag-ek alapján

Amikor regisztrálsz, akkor tetszőlegesen megadhatsz a kérdőívben hashtag-eket, amik alapján szeretnéd, hogy a rendszerünk új követőket gyűjtsön neked. Megtaláljuk azokat az embereket, akiket érdekelnek a tartalmaid. Nem számít, hogy milyen iparágban vagy, rengeteg ember van ott, akik őszintén érdeklődnek aziránt, amit képviselsz; a nehéz rész olyan érdeklődőket és elkötelezett embereket találni, akik lájkolni / kommentelni fogják a tartalmaidat, és el is köteleződnek veled.


Elkötelezett Felhasználók = Több Lájk

Amikor a tartalomgyártásról van szó Instagramon, akkor köztudott tény, hogy a minőség mindig a mennyiség előtt áll. A mi szolgáltatásunk, az Insta Profit elemzi a célközönséged, nézi, hogy milyen posztokat lájkoltak mostanában és ez alapján választja ki a megfelelő embereket, akik a lehető legnagyobb valószínűséggel fogják kedvelni a te tartalmaidat és ajánlatodat is.


Célzás lokáció alapján

Szeretnéd megcélozni a konkurensed legjobb vevőid? Esetleg adott éttermek/fitnesz termek/hotelek/fodrászatok vendégeit? A lokáció alapú célzással ez gyerekjáték! Könnyedén interakcióba léphetsz mindenkivel, aki egy adott helyen csekkolt be Instagramon.

Összegzés

Létrehoztuk Magyarország legszínvonalasabb Instagram növekedési szolgáltatását, annak érdekében, hogy a lehető legszemélyesebb módon ösztönözzük a növekedést és az elköteleződést egyes személyes és márkák iránt, és építsünk számodra egy elkötelezett közönséget, akik érdeklődnek irántad és aziránt, amit nyújtani tudsz nekik.

Hashtag szűrőkön keresztül, egyedi kommentekkel, bekövetésekkel, kikövetésekkel, lájkolásokkal és automatizált direkt üzenetek küldésével növekedést biztosítunk a felhasználóinknak, ami lehetővé teszi számukra, hogy növeljék a közösségi médián a befolyásukat, a követőik számát, új érdeklődőket / vásárlókat generáljanak önmaguk számára és még sok egyéb más.

Csatlakozz azokhoz az elégedett ügyfelekhez, akik már élvezik a szolgáltatásunk által nyújtott előnyöket ma!


Gyakran Ismételt Kérdések

BIZTONSÁGOS EZ A SZOLGÁLTATÁS?

IGAZI KÖVETŐK EZEK?

UGYANÚGY HASZNÁLHATOM A SZOKÁSOS MÓDON AZ INSTA FIÓKOMAT A SZOLGÁLTATÁS HASZNÁLATA KÖZBEN?

HA VISSZAMONDOM A SZOLGÁLTATÁST, AKKOR EL FOGNAK TŰNNI A KÖVETŐIM?

MEGRENDELTEM A SZOLGÁLTATÁST. MOST MI A TEENDŐM?

MENNYI IDŐ UTÁN LÁTHATOK EREDMÉNYEKET?

VANNAK EGYEDI CSOMAG AJÁNLATAITOK?

Copyright © 2019. InstaProfit.hu | ÁSzF | Adatvédelmi Nyilatkozat

>