INSTA PROFIT KÖVETŐ SZERZŐ SZOLGÁLTATÁS MEGRENDELÉSE
Alap csomag - 14.970 Ft / hónap

Már csak pár kattintás és Te is elkezdheted automata módon növelni az Instagram követőid számát, és új érdeklődőket / vásárlókat generálni az általad képviselt üzlethez!

arrow-down

Vásárlási folyamat

Első Lépés

Add le a rendelésed a lenti űrlap segítségével.

Második Lépés

Bankkártyás fizetés után azonnal elküldjük számodra az e-számlát, valamint az elinduláshoz szükséges kérdőívet.

Harmadik Lépés

Miután kitöltötted a kérdőívünket elindítjuk a rendszerünket az Instagram profilodon és elkezdjük gyűjteni Neked a célzott követőket.

„Gergővel azért szeretünk együtt dolgozni mert minden tekintetben profi a hozzààllàsa és emellett könnyen megtalàljuk vele a közös hangot. Mindig azért igyekszik hogy elérjük a céljainkat és ez az attitűd az ami màr az első perctől kezdve megfogott benne. Igazi szakember aki pontosan tudja, hogy mi kell az online piacon a sikerhez.”

Maczi István

@flashmakersofficial

„Gergő már a kezdetektől nagyon készségesen állt hozzám. Bármit kérdeztem, őszintén válaszolt, ötleteket adott és átsegített a kezdeti nehézségeken. Igazi maximalista, ami ebben a szakmában egy kincs. Csak ajánlani tudom!”

Vajda Emese

@vajdamesi

ALAP CSOMAG

  • Bekövetés, kikövetés automata módon
  • Egyedi célzások lokációk alapján
  • Egyedi célzások adott felhasználók követőire
  • check
    A nap 24 órájában üzemel a hét minden napján
  • check
    Körülbelül 200 új követő havonta

Fizetési módok

Fizetni bankkártyás fizetéssel tudsz. Bankkártyás fizetés esetén a biztonságos és népszerű OTP SimplePay oldalára irányítunk, amin keresztül tudod kifizetni a részvételi díjat.

Biztonságos fizetés

A bankkártya adataidat nem ismerjük és nem is tároljuk. Az itt megadott bankkártya adataid egy titkosított csatornán keresztül, kódoltan kerülnek továbbításra a bankfióknak.

Számlázás

Díjbekérőt és számlát automatikusan állítunk ki számodra az űrlapon megadott adataid alapján, ezért kérlek, hogy pontosan add meg az adataidat (ha a számlázási név és a saját neved ugyanaz, akkor is írd ki kérlek még egyszer a számlázási név rovatba, az ott feltüntetett név fog szerepelni a számlán)! A fizetés után elektronikus számlát állítunk ki minden résztvevőnek, amit emailen keresztül küldünk el.

Kérdésed van?

Ha felmerült benned bármilyen kérdés, amire ezen az oldalon nem kaptál választ, akkor kérlek írj nekünk e-mailt a info@instaprofit.hu e-mail címre, és örömmel segítünk neked.

Copyright © 2019. InstaProfit.hu | ÁSzF | Adatvédelmi Nyilatkozat

>