Szeretnéd, ha megnövelnénk Instán 
a követőid számát és ezáltal új potenciális ügyfeleket / vásárlókat szereznénk Neked?

Ha a válaszod igen, akkor ez az ajánlatunk Neked szól!

Miért érdemes követőbázist építened az Instán?

 • check
  Eddig ez a valaha leggyorsabban növekvő közösségi média platform!
 • check
  Az Insta elérte világszerte az 1 milliárd felhasználót. Magyarországon már több, mint 1,7 millióan használják. Rendkívüli az Insta növekedési sebessége, ugyanis 2013-ban még csak 100 millió felhasználóval rendelkezett.
 • check
  Őrülten nagy az elköteleződés a posztokon!
 • check
  A Bloomberg mostanában ezt írta erről: "Az Insta elköteleződési rátája átlagosan 4,21% / követő, ami 58-szorosan jobb érték, mint az első számú közösségi média oldalnál.

 • check
  Az Insta az EGYETLEN olyan közösségi média platform, ahol minden amit posztolsz, valóságban meg is jelenik a követőid hírfolyamán.
 • check
  Nem kell külön fizetett módon kiemelned a posztjaidat annak érdekében, hogy a követők lássák azt. Ez ÓRIÁSI ELŐNY a legnagyobb közösségi média folyamatosan csökkenő eléréseivel szemben.
 • check
  Még mindig elég korai szakaszban van ahhoz, hogy dominálhass a területeden.

 • check
  Bár az 1 milliárd felhasználó soknak tűnhet így első hallásra, Magyarországon még mindig óriási potenciál van a platformban. Most van a lehető legjobb idő beszállni.

 AZ INSTA A LEGERŐTELJESEBB PLATFORM ARRA, HOGY FELÉPÍTS EGY LOJÁLIS KÖVETŐKBŐL ÉS FIZETŐ ÜGYFELEKBŐL ÁLLÓ ONLINE KÖZÖSSÉGET!


A SocialMediaExaminer.com által 2016-ban elvégzett felmérés szerint jelenleg csupán a marketingesek 36%-a használja az Instát a vállalkozásuk növelésére. Mi azt tapasztaltuk, hogy közülük is KEVESEBB, mint 1%-uk csinálja ezt a megfelelő módon.

Csatlakozz ahhoz az 1%-hoz, akik nagy követőbázist építenek fel, elképesztő elköteleződések vannak a posztjaikon és mindeközben 
pénzt is keresnek ezt kihasználva!

„Bárki, aki nem szentel jelenleg jelentős figyelmet arra, hogy tanulmányozza a hashtag kultúrát, az Insta hirdetési módszereket, az organikus Insta posztolás módjait, az Instagram véleményvezérekkel való együttműködést…
ÓRIÁSI hibát követ el abból a szempontból, hogy nem lesz a vállalkozása naprakész a 2018 – 2019-es évekre vonatkozóan. Az Insta egy vadállat. Ez a JELENLEGI közösségi hálózat…

Gary Vaynerchuk – A világ egyik legelismertebb közösségi média szakértője

Mit nyújtunk Neked pontosan és hogyan működik?

Interakcióba lépünk a márkád nevében az emberekkel, elkötelezzük őket az oldalad iránt, és az egekbe emeljük a kíváncsiságukat irántad a rendszerünk által. Könnyen sikerül napi szinten magas beáramlást generálnunk Neked, így könnyedén tudod értékesíteni a terméked / szolgáltatásod bármilyen üzletet is képviselsz.


Egyedi marketing stratégiát dolgozunk ki Neked az általad megadott célközönség adatok alapján, és finomhangoljuk ezeket a szoftverünkkel annak érdekében, hogy a legjobb eredményeket érhessük el számodra.


A növekedés és az új érdeklődők generálása az erősségünk!

KIALAKÍTUNK EGY STRATÉGIÁT

Majd kiválasztjuk, hogy
mely feladatokat automatizáljuk:

 • check
  Posztok lájkolása
 • check
  Felhasználók be és kikövetése
 • check
  Kommentelés posztokhoz

Ezután kiválasztjuk 
hogyan célozzunk a célközönségedre:

 • check
  Hashtagek alapján
 • check
  A versenytársaid követőire
 • check
  Lokációk alapján (Pl.: éttermek, szállodák, rendezvényközpontok stb.)

HOGYAN MŰKÖDIK?

Automatikus direkt üzenetek küldése

Minden egyes új követődet el tudod kötelezni egy sokkal személyesebb módon, mint azt valaha tetted ezelőtt, és ez nem igényel részedről extra erőfeszítést. Röviddel azután, hogy valaki bekövetett téged, kapni fognak egy rövid, személyre szabott üzenetet tőled egyenesen a privát üzeneteik közé.

Akár 3 különböző üzenetet is megírhatsz, és ezek közül fog 1 változatot megkapni az illető véletlenszerűen. Ha nem szeretnéd te magad megírni ezt a 3 változatot, akkor megírjuk mi Neked. Ez a lépés kulcsfontosságú ahhoz, hogy kialakíts a követőiddel egy személyes kapcsolatot.

Nem csak arra fogja ez ösztönözni őket, hogy válaszoljanak az üzeneteidre, hanem sokkal nagyobb eséllyel fognak elköteleződni a jövőbeli tartalmaiddal, amiket posztolsz és sokkal nagyobb valószínűséggel fogják megnézni a vállalkozásod / ajánlatod.

** Ez az egyik legfontosabb eleme annak, hogy új érdeklődőket / vásárlókat generálj az Instagram segítségével.


Organikus, igazi követők

Köztudott tény, hogy nem valós, inaktív követői bázissal rendelkező Instagram fiókokat már akár 1500 Forintért is meg lehet vásárolni. Ez volt az egyik fő oka, amiért létrehoztuk az Insta Profitot, hogy segítsünk az embereknek valós követőket szerezni. Ez a szolgáltatás embercsoportokat kapcsol össze, olyan embercsoportokat, akik eddig nem is sejtették egymásról, hogy léteznek. Azzal, hogy kapcsolatba lépsz ezekkel az új emberekkel ezzel a módszerrel, képes vagy velük kialakítani egy kapcsolatot, ami különböző új utakat nyithat meg abban, hogy jövedelmet termelj ezáltal.

Hogyan csináljuk?

Felhasználjuk azokat a válaszokat, amiket megkapunk Tőled a kezdeti lépés során kitöltött kérdőívből és ezek alapján meghatározzuk az ideális célközönséged (azok az emberek, akik érdeklődnek aziránt, amit megosztasz, árulsz vagy nyújtani tudsz). Ők valós emberek, akik őszintén érdeklődnek aziránt, amit te nyújtani tudsz nekik.


Elkötelezett Felhasználók = Több Lájk

Amikor a tartalomgyártásról van szó Instagramon, akkor köztudott tény, hogy a minőség mindig a mennyiség előtt áll. A mi szolgáltatásunk, az Insta Profit elemzi a célközönséged, nézi, hogy milyen posztokat lájkoltak mostanában és ez alapján választja ki a megfelelő embereket, akik a lehető legnagyobb valószínűséggel fogják kedvelni a te tartalmaidat és ajánlatodat is.


​Célzás lokáció alapján

Szeretnéd megcélozni a konkurensed legjobb vevőid? Esetleg adott éttermek/fitnesz termek/hotelek/fodrászatok vendégeit? A lokáció alapú célzással ez gyerekjáték! Könnyedén interakcióba léphetsz mindenkivel, aki egy adott helyen csekkolt be Instagramon.


​Összegzés

Létrehoztuk Magyarország legszínvonalasabb Insta növekedési szolgáltatását, annak érdekében, hogy a lehető legszemélyesebb módon ösztönözzük a növekedést és az elköteleződést egyes személyes és márkák iránt, és építsünk számodra egy elkötelezett közönséget, akik érdeklődnek irántad és aziránt, amit nyújtani tudsz nekik.

Hashtag szűrőkön keresztül, egyedi kommentekkel, bekövetésekkel, kikövetésekkel, lájkolásokkal és automatizált direkt üzenetek küldésével növekedést biztosítunk a felhasználóinknak, ami lehetővé teszi számukra, hogy növeljék a közösségi médián a befolyásukat, a követőik számát, új érdeklődőket / vásárlókat generáljanak önmaguk számára és még sok egyéb más.

Csatlakozz azokhoz az elégedett ügyfelekhez, akik már élvezik a szolgáltatásunk által nyújtott előnyöket ma!

Mi fog történni miután igényled a szolgáltatásunkat?

Úgy fogjuk beállítani az Instagram fiókodat, hogy az havi szinten több tízezer emberrel fog interakcióba kerülni a célpiacodon.


Minden egyes alkalommal ahogy interakcióba kerülsz valakivel, ő kapni fog róla egy értesítést.


"Ő kicsoda?"
EZ FELKELTI
A KÍVÁNCSISÁGÁT!


Ami a leendő ügyfeleidet az Instagram oldaladra irányítja, majd...

Ezáltal célzott forgalmat fogsz kapni a weboldaladra.

Kik fogják bekövetni az oldalad?

Ez a szolgáltatás az általad meghatározott célközönséggel fogja automatikusan felvenni a kapcsolatot az oldalad nevében.

Azzal, hogy kapcsolatba lépsz ezekkel az új emberekkel ezzel a módszerrel, képes vagy velük kialakítani egy kapcsolatot, ami különböző új utakat nyithat meg abban, hogy jövedelmet termelj ezáltal.

Ki vagyok én, és miért tudok Neked segíteni?

Kovács Gergely vagyok és 2016-ban ismerkedtem meg az Insta üzleti felhasználásával, és tanultam meg használni profi módon az Insta marketinget, miután elkövettem minden létező hibát.

Tapasztalati számlámra azóta több ezer óra tanulás, több százezer forintnyi oktatóanyag,  több száz ezer forint hirdetési összeg, több iparági tapasztalat és több száz sikeres kampány került.

Azon kevés Insta szakértők egyike vagyok ma Magyarországon, aki nem csak tanítja, hanem sikeresen alkalmazza is az Insta marketinget.

Kovács Gergely

Közösségi Média
és Online Marketing Szakértő

A képre kattintva megtekintheted az én Insta oldalam:

Több, mint 32.000 új követő        @kovacsgergelyofficial

Ők már bizalmat szavaztak az Insta Profitnak:

Több, mint 8.000 új követő @andigyima

Több, mint 18.000 új követő @halmibence

Több, mint 26.000 új követő @vanmegoldas

Mások ezt mondták rólam

Andrea véleménye rólam

Bence véleménye az Insta Profitról:

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

BIZTONSÁGOS EZ A SZOLGÁLTATÁS?

BIZTONSÁGBAN LESZNEK A SZEMÉLYES ADATAIM?

VAN SZERZŐDÉS?

MENNYI ÚJ KÖVETŐRE SZÁMÍTHATOK EZZEL HAVI SZINTEN?

IGAZI KÖVETŐK EZEK?

HOGYAN TUDOM KIHOZNI A MAXIMUMOT A KÖVETŐIMBŐL?

FOG EZ ELADÁSOKAT GENERÁLNI A VÁLLALKOZÁSOMHOZ?

ONLINE KELL MARADNOM AHHOZ, HOGY MŰKÖDJÖN AZ AUTOMATIZÁCIÓ?

UGYANÚGY HASZNÁLHATOM A SZOKÁSOS MÓDON AZ INSTA FIÓKOMAT A SZOLGÁLTATÁS HASZNÁLATA KÖZBEN?

HA VISSZAMONDOM A SZOLGÁLTATÁST, AKKOR EL FOGNAK TŰNNI A KÖVETŐIM?

MENNYI IDŐ UTÁN LÁTHATOK EREDMÉNYEKET?

VANNAK EGYEDI CSOMAG AJÁNLATAITOK?

MI A LEGEGYSZERŰBB MÓDJA ANNAK, HOGY KAPCSOLATBA LÉPJEK AZ ÜGYFÉLSZOLGÁLATTAL?

MENNYIBE KERÜL A KÖVETŐ SZERZŐ PROGRAM?

 • HAVI ELŐFIZETÉS

HAVIDÍJAS ELŐFIZETÉS

ALAP CSOMAG

 • Bekövetés, kikövetés automata módon
 • check
  Egyedi célzások lokációk alapján
 • check
  Egyedi célzások adott felhasználók követőire.
 • A nap 24 órájában üzemel a hét minden napján
 • Körülbelül 300 új magyar követő havonta garantáltan.

14 970 Ft / 1 Hónap
(bruttó)

PROFI CSOMAG

 • Bekövetés, kikövetés automata módon
 • check
  Egyedi célzások lokációk alapján
 • check
  Egyedi célzások adott felhasználók követőire
 • A nap 24 órájában üzemel a hét minden napján
 • Körülbelül 500 új magyar követő havonta garantáltan.
 • Instagram Sztorik megtekintése automatikusan, ezzel növelve a az új követőid számát.
 • Interakcióba lépés a célközönségeddel lájkolás formájában automatikusan, ezzel is növelve az új követőid számát.
 • check
  Egyedileg megírt privát üzenetek küldése minden új követődnek automatikusan annak érdekében, hogy közülük minél több új vásárlód vagy ügyfeled legyen a jövőben. Ez kritikus eleme az Instagram marketingnek ha maximalizálni szeretnéd a bevételed a platformot megfelelően kihasználva.

24 970 Ft / 1 Hónap
(bruttó)

VIP CSOMAG

 • Bekövetés, kikövetés automata módon
 • check
  Egyedi célzások lokációk alapján
 • check
  Egyedi célzások adott felhasználók követőire
 • A nap 24 órájában üzemel a hét minden napján
 • Körülbelül 600 új magyar követő havonta garantáltan.
 • Instagram Sztorik megtekintése automatikusan, ezzel növelve a az új követőid számát.
 • Interakcióba lépés a célközönségeddel lájkolás formájában automatikusan, ezzel is növelve az új követőid számát.
 • Egyedileg megírt privát üzenetek küldése minden új követődnek automatikusan annak érdekében, hogy közülük minél több új vásárlód vagy ügyfeled legyen a jövőben. Ez kritikus eleme az Instagram marketingnek ha maximalizálni szeretnéd a bevételed a platformot megfelelően kihasználva.

29 970 Ft / 1 Hónap
(bruttó)


Maradt még kérdésed a szolgáltatással kapcsolatban?

Keress minket bizalommal az info@instaprofit.hu címen.

Copyright © 2019. InstaProfit.hu | ÁSzF | Adatvédelmi Nyilatkozat

>